Construction Management and Engineering (CME)

Ben jij klaar om aan de slag te gaan maar doe je dat het liefst binnen een functie die niet in beton gegoten is? Als werken, groeien en ondernemen je aanspreekt, dan ben je bij ons op de goede plek.

Je krijgt de kans om je kennis toe te passen in de echte wereld van bouw- en vastgoed. Je kunt je laten zien, bent ondernemend en neemt je verantwoordelijkheid! Innovatie, agility, team playing en een open-minded instelling is wat we nodig hebben! Je bent deelnemer van een team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkeling, engineering, realisatie en beheer van duurzame vastgoedprojecten in Zuid-Nederland waarbij wordt gestreefd naar innovatieve clustersamenwerking en shared value.

Binnen deze functie krijg je de kans om je breed te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen. Het team houdt zich bezig met bouw- en vastgoed in de breedste zin en onder begeleiding van een ervaren collega ben je al snel een zelfstandig teamlid en verantwoordelijk voor construction management, construction engineering en technische planontwikkeling.

Een prachtige rol in een zelfstandig team van een innovatie bouw- en vastgoedonderneming die de ambitie heeft om vernieuwend te zijn en te groeien.

Functie-eisen

Het vervullen van de rol vraagt veel flexibiliteit. Voor de samenwerking met derden en binnen het team is het belangrijk dat je snel en makkelijk communiceert. Werkervaring is voor deze rol is een pre. Je hebt de opleiding bouwtechnische bedrijfskunde, bouwkunde of construction Management afgerond aan het HBO of Universiteit.

Bedrijfsprofiel

FIT Real Estate is een nieuwe innovatieve bouw en vastgoedonderneming. De aanpak van FIT Real Estate is uniek en kenmerkt zich door innovatieve clustersamenwerking in ontwikkeling, engineering, realisatie en beheer van vastgoed. We geloven dat woorden alleen niet genoeg zijn om iets te veranderen. Uiteindelijk gaat het erom wat je in de praktijk doet.

    Interested?

    Interested in this job opportunity? Send us your CV and we wil get in touch with you.
    Apply!

    Unites user whishes